kuva• Tietoja kuviksi
Niin omaksi iloksi kuin lahjaksi sopiva sukupolvitaulu on oivallinen tapa havainnollistaa esivanhempien tai vaihtoehtoisesti jälkipolvien ketjua. Tauluun voidaan liittää myös kuvitusta, ja koko taulun taustana voi olla esimerkiksi kuva rakkaasta maisemasta, vanhasta kartasta tai rakennuksesta.

Jokainen taulu on yksilöllinen, joten ennen mahdollista tarjoustani ja toimeksiantoanne keskustelen mielelläni tarkoituksiinne sopivasta ratkaisusta. Taulun hinta riippuu ratkaisevasti tietojen hankkimiseen tarvittavasta työmäärästä ja taulun sisällöllisestä laajuudesta. Taulu voidaan laatia kokonaan tai osittain teidän itsenne keräämistä tiedoista, ja olen ilman muuta käytettävissänne myös tietojen hankkimisessa.

Taulut tulostetaan kuvavalmistamossa korkealaatuiselle valokuvapaperille, mutta myös muita tulostusmateriaaleja on saatavissa. Sukutaulun mitat ovat räätälöitävissä kulloiseenkin tarkoitukseen sopiviksi. Alla olevien esimerkkitaulujen mitat ovat 50 x 70 cm.

Oheisen esimerkkikuvan taulun (lähtöhenkilö + viisi edeltävää sukupolvea äidin- ja isänpuoleisia esivanhempia) hinta on edullisimmillaan 195 euroa + tulostus- ja postituskulut noin 26,00 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli tilaatte taulusta samalla kertaa useampia kuin yhden kappaleen, lisäkappaleista veloitan vain tulostus- ja toimituskulut. Joensuuhun ja sen lähiympäristöön voin toimittaa taulut myös sopimuksen mukaisesti kehystettyinä.Kuvan taulusta on poistettu tiedot henkilöistä, joiden kuolemasta on kulunut vähemmän kuin 50 vuotta.

Sukutaulu voidaan koota monin eri tavoin. Yllä olevassa esimerkissä ovat mukana lähtöhenkilön esivanhemmat niin isän- kuin äidinpuoleisista sukuhaaroista. Yhtä lailla sukutaulu voi rakentua yhden sukulinjan varaan. Tällöin jää enemmän tilaa lisätiedoille esimerkiksi esivanhempien muista lapsista, asuinpaikoista – ihan miten vain haluaa.Valokuvat tai muut vastaavat kuvallisin keinoin toteutettavat ratkaisut elävöittävät sukutaulua huomattavasti.

viiva